De Ankh

De Ankh, Natuurgeneeskunde en Esoterie sphynx
 

 

HOME

NATUURGENEESKUNDE
Natuurgeneeskunde
Werkwijze
Afstandsbehandeling

SPIRITUELE COACHING
Spirituele Coaching
Reiki
Magnified Healing
Energetische Koorden
Jouw Levensboom
Andere mogelijkheden

STRALINGSBELASTING
Stralingsbelasting

ALGEMEEN
Contact
Praktijkinfo
Route
Links


Afstandsbehandeling

Hoe kan ik je behandelen als je niet voor mij zit en ik je niet zie? Toch kan dit.
Als iemand bij mij komt, test ik de persoon uit via een chakra (energiepunt) in zijn/haar hand. Bij een afstandsbehandeling test ik de persoon uit via de foto van die persoon. Een foto is een afdruk van de energie van de persoon die erop staat en ik heb geleerd om ook via die energie te testen.

Je ziet mij niet en ik zie jou niet. De kleur van je huid, jouw houding en uitstraling ontgaat me. Wel heb ik je al aan de telefoon gesproken en ook daaruit kan ik al wat opmaken. Je stem zegt veel, evenals woordgebruik en dat wat je me vertelt.

Als je ver weg woont, je bent te moe of voelt je te ziek, dan is er dus de mogelijkheid een foto van jouzelf te sturen. Het is belangrijk dat je daar alleen opstaat, zonder dier of iets of iemand anders. Ook mag er niets afgeknipt zijn. Verder maakt het niet uit, het kan gewoon een vakantiekiekje zijn.

Bij de foto kun je een brief voegen met daarin je adres, geboortedatum en telefoonnummer. Je kunt zeggen wanneer de problemen begonnen zijn en hoe de huidige stand van zaken is. Wellicht wil je informatie geven over jouw familieachtergronden, eventuele operaties en medicijngebruik. Ook kan ik je twee vragenformulieren toesturen die je kunt invullen en terugsturen.

Als ik de gegevens ontvangen heb, bel ik je en maken we een afspraak voor de dag van het uittesten. Als ik met het testen klaar ben, bel ik je weer en bespreek ik met je wat ik tegengekomen ben. Ik volg bij het testen dezelfde procedure als wanneer je bij mij bent. Ik ben ongeveer 2 uur bezig met het testen.
Tijdens het telefoongesprek bespreken we wat we aan het gevondene kunnen doen. In overleg!

Daarna houden we telefonisch bij hoe het gaat. Een uur voor je mij belt voor een telefonisch consult test ik je weer helemaal uit en kun je (op de afgesproken tijd) zeggen hoe je je voelt en hoe alles gaat. We kunnen dan alles bespreken.

Bij ongeveer een kwart van de mensen werk ik zo. En dat bevalt vaak goed.
Ook zijn er mensen die ver weg wonen en alleen de eerste keer langskomen. Zij vinden het prettig te weten en te zien wie iemand is en waar en hoe iemand woont. Voor de vervolgafspraken maken we dan gebruik van de afstandsbehandeling en het telefonisch consult. Anderen vinden persoonlijk contact minder belangrijk en kiezen enkel voor de afstandsbehandeling. Aan u de keuze!

De Ankh, praktijk voor natuurgeneeskunde en esoterie