De Ankh

De Ankh, Natuurgeneeskunde en Esoterie sphynx
 

 

HOME

NATUURGENEESKUNDE
Natuurgeneeskunde
Werkwijze
Afstandsbehandeling

SPIRITUELE COACHING
Spirituele Coaching
Reiki
Magnified Healing
Energetische Koorden
Jouw Levensboom
Andere mogelijkheden

STRALINGSBELASTING
Stralingsbelasting

ALGEMEEN
Contact
Praktijkinfo
Route
Links


Energetische koorden

Energetische Koorden zijn energetische verbindingen tussen twee of meerdere mensen. Telkens wanneer je in aanraking komt met iemand anders, tijdens een korte ontmoeting of in een intieme relatie worden energiekoorden gevormd via de chakra's of de aura's. Je vormt dus koorden met vrienden, geliefden, ouders, kinderen, collega’s enz.

Er zijn ook koorden die niet (meer) gezond zijn en die geen enkel positief doel (meer) hebben. Ze kunnen jou leegzuigen of op een andere manier be´nvloeden. Vaak worden koorden aan ons vastgemaakt zonder onze bewuste of onbewuste toestemming.
Het kan dus nodig zijn om te kijken of er energetische verbindingen zijn met personen (en soms is dat met een heel dierbaar iemand) die niet goed meer voor je zijn. Je kunt dan beslissen of je deze vastzetting nog aanvaardt of niet.

Het kan ook zijn dat je een of meer koorden niet helemaal wilt verwijderen, maar controle wilt hebben over de energie die naar je toe gestuurd wordt of je ontnomen wordt.
Soms zijn deze energetische verbindingen zo sterk, dat er niets anders op zit dan ze (liefdevol) te verwijderen. De plaats waar ze verwijderd worden kan nadien geheeld worden. Ze hebben er uiteindelijk lang gezeten.

energetische koorden tussen mensen

Als ik mijn ogen sluit en me concentreer zie ik de vorm van de koorden. Hun kleur en de symboliek van hun vorm. Dit teken ik, zodat je ze ook zult zien.
Samen kunnen we dan beslissen of je ze nog wenst in deze vorm, dit wilt veranderen of ze los wilt maken, door wilt knippen en/of verwijderen. De aanhechtingsplaatsen gaan we samen helen met kleuren.

Alles wat ik zie, laat ik jou zien. En alles gebeurt in overleg.
Je zult nadien voelen en weten wat er is veranderd in de (beperkende) relatie tussen jou en de persoon waarmee we hebben gewerkt. Vanzelfsprekend vragen we deze persoon voor de sessie innerlijk om toestemming.

Dit hele gebeuren kan uiteindelijk een gezonde relatie weer een nieuwe kans geven.

Een voorbeeld. Een ouder-kind relatie kan goed zijn, maar er kunnen energetische koorden tussen jou en bijvoorbeeld jouw moeder zijn die hun doel hebben verloren en verstikkend kunnen zijn. Of op een andere manier je belemmeren in jouw ontwikkeling en groei.
Uit welk gebied komen ze en waar houden jullie elkaar vast?
Zijn deze banden losgemaakt, veranderd of verwijderd, dan zul je dat als heel bevrijdend ervaren.
Er is iets weg wat er voorheen wel was.
Je kunt je eigen weg weer gaan, zonder ongezonde verbindingen die je belemmeren in jouw groei en ontwikkeling.

Het kan ook zijn dat je na de dood van iemand nog zo intens met die persoon verbonden bent, degene die overgegaan is houdt je vast uit schuldgevoel bijvoorbeeld, dat je nauwelijks verder kunt. Ook dan is het losmaken, veranderen of verwijderen van de energetische koorden bevrijdend en helend.

De Ankh, praktijk voor natuurgeneeskunde en esoterie