De Ankh

De Ankh, Natuurgeneeskunde en Esoterie sphynx
 

 

HOME

NATUURGENEESKUNDE
Natuurgeneeskunde
Werkwijze
Afstandsbehandeling

SPIRITUELE COACHING
Spirituele Coaching
Reiki
Magnified Healing
Energetische Koorden
Jouw Levensboom
Andere mogelijkheden

STRALINGSBELASTING
Stralingsbelasting

ALGEMEEN
Contact
Praktijkinfo
Route
Links


Magnified Healing

Magnified Healing

Magnified Healing is een healingtechniek die in 1983 is doorgegeven aan Kathryn Anderson en Gisele King. Vanaf 1992 zijn zij deze techniek uit gaan dragen aan anderen door middel van cursussen.

Magnified Healing werkt met Goddelijke en Universele Energie die onder leiding staat van de opgestegen meester Kwan Yin. Zij is een Lichtmeester die op verschillende manieren de mensheid spiritueel verder wil helpen. Zij staat in China en Japan bekend als godin van Goddelijke liefde, empathie en genade.

Magnified Healing is een 5* dimensie healing, wat inhoudt dat de energie komt van de Hoogste Bron. Door een behandeling kunnen krachtige veranderingen in het lichaam ontstaan. De healing bestaat uit het scannen en healen van het lichaam, zij brengt de chakra’s in evenwicht en is tevens een karma-healing. Dit gaat gepaard met handelingen, woorden en gebaren.

In deze tijd van belangrijke verschuivingen van de energie van de aarde en de kosmos heeft de mensheid haar mutatie naar een hogere trilling moeten beginnen. Om onze ascentie naar het AL te kunnen volbrengen dienen we ons zelf te healen op alle niveau's, fysiek, mentaal en spiritueel.
Magnified Healing brengt een constante stroom van energie van God de Allerhoogste van het Universum, door al je spirituele centra tot in het centrum van de aarde, waarmee de basis voor het ascentie-proces wordt gelegd.

Het meest opvallende van Magnified Healing, is dat de vrijgekomen energie naar het Violette Vuur wordt gebracht om getransmuteerd te worden. Degene die je behandelt hoeft dan niet de vrijgekomen energie af te voeren via een reinigingsperiode (zoals bij Reiki).
Reiki en Magnified Healing moeten niet bewust tegelijkertijd worden gebruikt, omdat zij verschillend werken. Alhoewel beide energieŽn aanwezig zijn wanneer je een van beide gebruikt.
De Magnified Healing wordt staande (en gekleed) gegeven en geeft een groot gevoel van verbondenheid en vrede.

Kwan Yin

Mijn eigen ervaring met Magnified Healing
Toen ik de naam Magnified Healing zag wilde ik dit ondergaan. Het voelen en proeven. Vanwaar deze herkenning?

Ik ben door Dancing Cloud (zelf geÔnitieerd in Frankrijk ) ingewijd als Magnified Healing Master en Derde Fase “Licht”healer.
Toen ik de zuiverheid zag waarmee deze kennis doorgegeven werd was het goed.

In de eerste plaats moest ik erg wennen aan de gebaren en het taalgebruik. De gebaren laten een volledige overgave zien aan God de Allerhoogste van het Universum.
Ik denk en voel nu ook dat mijn Calvinistische achtergrond zich een beetje verzette tegen deze rituele handelingen. We zijn hier niet zo vertrouwd met deze woorden en gebaren. Toch is ook de uiterlijke handeling prachtig en liefdevol naar jezelf en de ander.

En nu ik zelf elke dag mijn lichtkanaal reinig, de chakra's in balans breng, meedoe met de healing van de Aarde mis ik het als ik dit nalaat.

Het vraagt geen discipline, het is een behoefte dit te doen.
Ik ben dankbaar dat ik deze vorm van healing ook aan anderen door mag geven.

De Ankh, praktijk voor natuurgeneeskunde en esoterie