De Ankh

De Ankh, Natuurgeneeskunde en Esoterie sphynx
 

 

HOME

NATUURGENEESKUNDE
Natuurgeneeskunde
Werkwijze
Afstandsbehandeling

SPIRITUELE COACHING
Spirituele Coaching
Reiki
Magnified Healing
Energetische Koorden
Jouw Levensboom
Andere mogelijkheden

STRALINGSBELASTING
Stralingsbelasting

ALGEMEEN
Contact
Praktijkinfo
Route
Links

Natuurgeneeskunde

Onder Natuurgeneeskunde vallen diverse behandelmethoden die hun oorsprong vinden in de natuur. Eigenlijk bestaan deze behandelmethoden al zolang als de mens leeft. Vroeger wist met intuïtief welk kruid of plant men kon gebruiken bij bepaalde klachten.
Tegenwoordig is de aandacht steeds meer komen te liggen op de reguliere behandelmethoden. In tegenstelling tot de reguliere behandelmethoden wordt in de natuurgeneeswijze niet enkel gekeken naar de ziekte of de klacht, maar wordt de oorzaak van de ziekte of klacht achterhaald. Vaak is deze een uiting van een dieper liggend probleem. Dit probleem kan veroorzaakt worden door slechte voeding en verkeerde eetgewoontes, een tekort aan rust en tijd voor jezelf, stress of een ophoping van afvalstoffen in het lichaam. Ik werk met de biotensor en via dit instrument spoor ik de oorzaak van de ziekte of klacht op waarna de behandeling kan beginnen.

zonnehoedlavendelZiek zijn of klachten hebben, betekent dus dat het lichaam uit balans is. Met behulp van de natuurgeneeskunde en de overige methoden die ik toepas wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam aangesproken om de balans, het natuurlijk evenwicht weer terug te vinden. Ieder menselijk lichaam wil gezond zijn, soms is er ingrijpen van buitenaf nodig om dat zelfgenezend vermogen aan te spreken.

De Ankh, praktijk voor natuurgeneeskunde en esoterie